Download hier hét e-book voor jou en je dochter!

Wat een fijn e-book! Mooie oefeningen. Ik heb er zelf ook veel van geleerd. Ik moest soms echt even doorzetten om dit te doen met mijn tienerdochter. Zij genoot van alle wij-tijd SAMEN. Alleen dát is al winst. Bedankt!

Hier is de download voor het  e-book positiever zelfbeeld  voor jou en je dochter.

De oefeningen zijn eenvoudig om te doen. Bij iedere oefening staat een beschrijving en wat achtergrond informatie. Lees het e-book eerst zelf even door en kies waar je mee wilt beginnen. Soms moet je zelf ook een drempel over. Hoe mooi is dat om dat juist ook samen met je dochter te doen. Jij bent immers haar voorbeeld.

Heel veel groei-plezier! Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben, neem dan contact met mij op. Ik sta je graag te woord.

Wat ontzettend leuk om te doen. De meiden waren trots op hun bloemen. Super effect!

Note: met het downloaden van het e-book ga je akkoord met de algemene voorwaarden en meld je je automatisch aan voor GOED nieuws van Kindercoach Goedgemutst. Deze zal ongeveer 1 keer per maand/2 maanden verstuurd worden. Hierin lees je over de laatste activiteiten en vind je informatie en tips voor jezelf én je kind om haar te kunnen ondersteunen wanneer dit nodig mocht zijn. Weet je welkom. Jij en je leuke dochter.