Hier vind je de gedachtenkaartjes!

De 12 meest gebruikte helpende gedachten voor jouw dochter. Zie je dat ze worstelt met haar schoolwerk, dat ze stress ervaart bij toetsen en zich druk maakt over haar rapport. Deze kaartjes kunnen haar nét dat steuntje geven die ze op dat moment nodig heeft. Probeert het geheel gratis en vrijblijvend uit.

De kaartjes hebben een positief effect op onze dochter. Ze vindt het fijn om een kaartje uit te zoeken voor een spannende toets of lastig dictee. Ze kijkt regelmatig op het kaartje. Je ziet haar ontspannen als ze het leest. Keer op keer.

Note: met het downloaden van de gedachtenkaartjes ga je akkoord met de algemene voorwaarden en meld je je automatisch aan voor GOED nieuws van Kindercoach Goedgemutst. Deze zal ongeveer 6 per jaar verstuurd worden. Hierin lees je over de laatste activiteiten en vind je informatie en tips voor jezelf én je kind om haar te kunnen ondersteunen wanneer dit nodig mocht zijn. Weet je welkom. Jij en je leuke dochter. Je kan je altijd op ieder gewenst moment uitschrijven.