On tour…. Bij wie mag ik langskomen?
Ook voor professionals!

Theekransjes on tour!

Omdat niet alle meisjes op dezelfde tijd uit school komen of omdat ze het alleen toch wel erg spannend vinden en ook nog bij een vreemde thuis…..is er vanaf nu de mogelijkheid dat ik gezellig bij jullie thuis kom! Theekransjes on tour ook als partijtje voor meiden! Er is veel mogelijk in goed overleg. Zo kan er geschoven worden in aantallen, in activiteit en in duur. Let’s talk about it!

De ‘ik ben 9’ workshop on tour!

Ik kom bij jou thuis vertellen over deze bijzondere ontwikkelingsfase als jij (max 8) andere moeders hebt gevraagd ook te komen.

Ben je een professional en wil je graag dat ik op school, ouderavond, teamvergadering, bouwoverleg,  de naschoolse opvang of huiswerkbegeleiding kom vertellen, neem gerust contact op. Ik vind het super leuk om mijn kennis te delen met andere collega’s en professionals. Graag zelfs!