Time to slow down….

Dankbaar kijk ik terug op een mooi jaar. Hét jaar waarin ik mijn praktijk ben begonnen en al vele kinderen en hun ouders heb mogen begeleiden. Heerlijke theekransjes heb mogen organiseren, mooie gesprekken heb kunnen voeren. Kinderen zien groeien, letterlijk en figuurlijk. Trots op de voortgang die ze maken.

Het is ook het jaar waarin ik mezelf ben tegengekomen, mezelf als vriendin, moeder, collega en ondernemer. Al deze rollen tezamen zorgen soms voor dis-balans. Alle ballen omhoog houden is niet te doen, hoe graag ik het ook wil…. time to slow down. De komende weken neem ik ‘time-off’ om samen met mijn gezin bij te tanken. We gaan genieten van de donkere dagen vol lichtjes en warmte, van de momenten die we samen zijn, we gaan feestjes vieren, het jaar afsluiten en vooruit blikken op een mooi nieuw jaar!

Ik wens iedereen een heerlijke vakantie! Geniet van het even niets hoeven doen. Neem de tijd om stil te staan bij wat er goed gaat, wees trots op je behaalde succes in welke vorm dan ook.

Vier de feestdagen zoals jij ze wilt vieren, pas dan kán je ze vieren ♥