Theekransjes nieuwe stijl….iets anders, zelfde kwaliteit en inhoud ♥


Een Theekransje (ook wel de theeMUTSENclub 😉) bestaat vaak uit een knutselactiviteit rondom een thema. Op een ontspannen manier zijn we bezig, delen we ervaringen en bedenken we samen oplossingen.

De thema’s hebben te maken met de ontwikkelingsfase waarin deze meiden zich bevinden. De ontwikkelingsfase van 9-jarigen loopt van ongeveer 8 t/m 11 jaar. Het is een gevoelige ontwikkelingsfase. Onderwerpen die bij veel meiden spelen zijn: een wisselend zelfbeeld, minder zelfvertrouwen, angstig worden, zich alleen voelen, geen aansluiting in de groep, spanningshoofdpijn en buikpijn hebben, moeilijk eigen grenzen aangeven of brutaal gedrag. De activiteiten tijdens een theekransje hebben te maken met deze onderwerpen.

Er is plek voor maximaal 6 meiden. Kosten zijn 15,- per persoon (inclusief drinken, wat lekkers en materiaal). Aanmelden kan via deze website, mail, Facebook of Whatsapp.

 

Woensdag 13 februari van 13 tot 15 uur “Lief zijn voor jezelf”

Vrijdagochtend 15 maart van 10 tot 12 uur “Schatgraven is leuk!”

Donderdag 11 april van 15 tot 17 uur “Ik ben ik”

Woensdag 15 mei van 13 tot 15 uur “Wat kan ik”

Vrijdag 31 mei van 10 tot 12 uur “Wat voel ik”

Donderdag 6 juni van 15 tot 17 uur “Wat heb ik nodig”

Woensdag 19 juni van 13 tot 15 uur “Zo ontspan ik”

Maandag 1 juli van 15 tot 17 uur “Wat kan ik & afscheid schooljaar”

De Theekransjes worden in een cyclus aangeboden, dwz dat thema’s terugkomen maar de activiteiten kunnen wijzigen. Een meisje kan niet vaak genoeg haar kwaliteiten ontdekken en oefenen om deze in te zetten op de momenten dat ze zich minder goed voelt, toch!

Het is mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen voor 4 theekransjes. Je betaalt dan 50 euro ipv 60 euro. Deze is via de mail aan te vragen. Betaling gaat via Tikkie of overschrijving.

Gezellig als je dochter erbij is! Ik zie haar graag <3