Welkom bij Kindercoach Goedgemutst, coach voor grote en kleine meiden in Haarlem e.o.

Hier vind je de verdere informatie over mijn speciale actie-aanbod omdat jij naar de online lezing van 17 november jl. hebt gekeken. Deze actie is geldig tot en met 30 november 2021.  Ook vind je hier losse downloads van fijne activiteiten voor het hele gezin of je kind. Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie en inspiratie. Mocht je nog vragen hebben stuur dan een app naar 06-54965074 of mail naar cathalijne@kindercoachgoedgemutst.nl

 ACTIE-AANBOD van Kindercoach Goedgemutst:

Deze is voor jou (moeder) SAMEN met je dochter.

In 2,5 uur samen ontdekken wie jullie zijn, waar jullie kwaliteiten en valkuilen zitten. Wat hebben jullie hetzelfde en wat is er anders?

Maak SAMEN korte metten met jullie onzekerheden, faalangst, twijfels en ervaar wat positieve gedachten doen, ontdek kwaliteiten en leer elkaar in de prepuberteit weer beter te begrijpen.

Boek via de link een belafspraak in, dan bel ik je zsm terug om een geschikt moment af te spreken voor jullie XL sessie. Of laat een berichtje achter op T: 06-54965074. De sessie vindt in overleg op zondagochtend plaats.

Zet jij de eerste stap om de groeiende faalangst bij je dochter te stoppen? En zo beter, handiger, makkelijker om te gaan met het prepuber gedrag van je kind?  Om korte metten te maken met angsten, gedoe, twijfels en negatieve gedachten?  YES! Weet je welkom.

SAMENvattend:

  • intake (=online)
  • XL sessie van 2,5 uur samen met je dochter
  • kort verslag via de mail met 3 tips, 3 oefeningen en 3 achtergrond informatiebronnen
  • gratis call-back na 2 a 3 weken van 30 minuten twv 40 euro
Dé moeder/dochter XL sessie. Een waardevolle ochtend op sociaal én emotioneel vlak.

Normaal € 320 euro, nu voor € 275 euro incl btw.

Download: Happer voor een fijne dag (afsluiting)

De eerste online schoolweek zit erop. Hoe is deze week gegaan? Hoe voelde het voor jou? Wat ging er goed? Op een speelse manier elkaar bevragen en even stil te staan bij de afgelopen week zorgt voor verbinding, berusting én het biedt een mogelijkheid tot het vragen of aanbieden van hulp. Niet alle kinderen vertellen makkelijk wat er speelt of wat ze nodig hebben. Dus als jij weet dat je kind niet zo’n prater is of dat zij wat moeite heeft met hulp vragen, gebruik dan de happers om het gesprek te starten. Ik wens jullie veel hap-plezier 🙂

gratis download happer positieve emoties kindercoach goedgemutst

Download: complimenten bloem

De tweede online school/werkweek zit er weer op. Wat hebben jullie dit goed volgehouden met elkaar!

Hoe vond jezelf dat het ging? Kan je je kind of jezelf een compliment geven omdat jullie dit met elkaar ‘geflikt’ hebben? Of gingen er toch nog zaken mis (logisch) of ging het allemaal lekker soepeltjes…. Hoe dan ook, een compliment op zijn tijd zorgt voor een positieve ervaring met een positieve emotie. Je kunt er blij van worden, trots bij voelen, gewaardeerd door worden, het zorgt voor motivatie om het vol te houden enz. enz. Complimenten doen er toe! We vergeten ze alleen vaak te geven.  Deze download is leuk om samen te doen. Geef elkaar complimenten en let daarbij op dat het compliment gaat over de INZET en niet het resultaat. Dus ‘ik zag dat je hard aan het werk was en dat het je zo gelukt is om alles te doen.’ Bij de download zit een beschrijving hoe je de opdracht samen  kunt doen. Heel veel pluk plezier en geniet van de special effects!

Download: emotiemeter & zelfzorgtips

De derde online school/werkweek zit er weer op. Wat hebben jullie dit goed volgehouden met elkaar!

Hoe vond jezelf dat het ging? Kan iedereen er ontspannen en rustig onderblijven of lopen de emoties soms hoog op? Met het gebruik van deze emotiemeter help jij je kind met het herkennen en benoemen van de emoties die ze voelt. Vaak is dat al voldoende om weer tot rust te komen. Omdat op de achterkant van de emotiemeter helpende activiteiten staan, is je kind in staat om zichzelf te kalmeren.

Ze kan bij het zetten van de knijper meteen kijken naar haar eigen zelfzorg tips. Zo stimuleer je zelfredzaamheid en biedt je ‘coopingskills’ aan. Het leren omgaan met gevoelens, het op de juiste manier uiten ervan en uiteindelijk weer ‘loslaten’ van de emotie is een leerproces en daar hebben ze ons volwassenen hard bij nodig.

Dit is een activiteit voor het hele gezin. Voor jonge kinderen geeft het visueel steun aan het uiten van hun gevoel en de wat oudere kinderen krijgen zo meer grip op de nuances van emoties.

gratis download kindercoach haarlem zelfbeeld

Download: High Five voor jullie!

Een dikke high five voor jullie! Wat hebben jullie het goed met elkaar volgehouden!

Met deze oefening kan je kind lekker even bij zichzelf te rade gaan over wat zij allemaal al kan en waar zij goed in is. Door de vragen die er gesteld worden krijgt ze de gelegenheid om na te denken over haar mening en ervaringen. Een stukje bewustwording van eigen kennis en kunde.

De vragen kunnen voorgelezen worden maar misschien ook zelf gelezen. Geef je kind de tijd om er even over na te denken voordat het antwoord wordt opgeschreven. Stel daarna pas vragen. Stel open vragen. Wees nieuwsgierig.

Dit is een activiteit voor het hele gezin. Voor (jonge) kinderen is het een fijne oefening om weer even te zien en lezen wat er wél lukt en wat ze allemaal al wél kan. Geef de High Five een mooi plek en laat je kind zichzelf (de poster) regelmatig een high five geven. Ze is tenslotte GOED bezig!

Op https://www.youtube.com vind je allerlei video’s waarin in uitleg geef over de verschillende opdrachten die horen bij de downloads.