Voor MOEDERS met een kind (j/m) van (bijna) 9 jaar.

Tijdens de workshop neem ik je mee in de inzichten die er zijn rond de ontwikkelingsfase van het kind van 9. Deze ontwikkelingsfase loopt van ongeveer 8 t/m 11 jaar. Alle kinderen, jongens en meisjes, doorlopen deze ontwikkelingsfase.

Kinderen in deze ontwikkelingsfase voelen veel en weten niet altijd hoe ze daarmee om moeten gaan. Langzaam laten ze de magische sprookjeswereld achter zich en maken ze kennis met de werkelijke wereld. Een wereld die ze steeds meer en ook intenser gaan ervaren en beleven. Dat is soms verwarrend en dan is het fijn dat jij je kind daarbij kunt ondersteunen.

Ik help je kijken naar de signalen/het gedrag dat je kind laat zien en geef je handvatten hoe jij hier mee om kunt gaan. Een avond vol tips, ideeën, herkenning en gezelligheid. Kom jij gezellig theedrinken en je ervaringen delen over je kind van 9?

Voor MOEDERS met een kind (j/m) van (bijna) 9 jaar. Je eigen investering is 25 euro per persoon (inclusief drinken, wat lekkers en materiaal). Er is plek voor max 8 personen.