Precies zoals ik ben.

Hoe fijn zou het zijn als je dochter met een goed gevoel naar school gaat? Dat ze spannende dingen (h)erkent en daar vervolgens veerkrachtiger en zelfverzekerder mee om kan gaan? Dat ze meer ontspannen is en moeilijke zaken eerder van zich af kan laten glijden?

Is jouw dochter onzeker over haar kennis en kunde? Twijfelt ze veel? Durft ze soms écht niet… en zit ze in groep 5 of 6? 

Dan is de groepstraining ‘Precies zoals ik ben’ speciaal voor haar!

Met deze training vergroten de meiden hun zelfkennis en zelfinzicht en daardoor hun zelfvertrouwen. Ze zullen hierdoor veerkrachtiger worden en beter kunnen omgaan met tegenslagen en spanningen. Ze weten immers steeds beter waar ze wél goed in zijn en hoe ze dit kunnen inzetten.

Voor wie:

Deze groepstraining is speciaal voor meiden uit de groepen 5 en 6. Minimaal 4 en maximaal 6 meiden kunnen hier aan meedoen, dit heeft te maken met interactie tussen de meiden en de aandacht die ze verdienen.

Wanneer:

De groepstraining wordt 4 keer per schooljaar aangeboden.

De eerste groepstraining start in september en zal plaatsvinden op zondagochtend. Van 10 tot 12.30 uur. Data: 8/9 , 15/9 , 22/9  en 29/9

De tweede groepstraining start in oktober en zal plaatsvinden op de woensdagmiddag. Van 15 tot 17.30 uur.  Data: 9/10 , 16/10 , 30/10 en 6/11

De overige 2 worden in februari/maart en mei/juni gepland. Precieze data volgen.

Duur:

De training duurt 4 x 2,5 uur zodat we voldoende tijd hebben om elkaar te leren kennen, afwisselende activiteiten kunnen doen, ons niet hoeven te haasten om opdrachten e.d. af te krijgen. Het is mijn insteek om op een ontspannen, gezellige manier bezig te zijn met elkaar en zo te onderzoeken welke kwaliteiten je dochter allemaal heeft en dat ze kan ervaren dat ze goed genoeg is!

Kosten:

De investering voor deze groepstraining zijn € 275 euro per deelnemer.

Je dochter krijgt hier 4 keer 2,5 uur training voor, alle materialen, eten en drinken en 1 keer gratis deelname aan één theekansje (twv € 15 euro). Haar moeder mag gratis meedoen met de workshop ‘ik ben 9’ (twv € 25 euro) én zij mag 1 introducee meenemen voor de helft van de prijs (twv € 12,50)

Wat gaat je dochter precies doen, leren en ervaren?

Tijdens de trainingen gaan we oefenen met verschillende (sociale) vaardigheden, ontdekken we eigen kwaliteiten en onderzoeken we wat gedachten-kracht doet voor je lijf en hoofd. De gedachte is vaak groter of enger dan de gebeurtenis of activiteit zelf.

Mocht je geïnteresseerd zijn om je dochter aan te melden en wil je meer specifieke inhoud van deze training, stuur dan een mail naar info@kindercoachgoedgemutst.nl en vraag naar de brochure. Ik zie jullie graag 🙂

Om te mogen deelnemen aan deze fijne groepstraining hoeft je dochter maar aan een paar “voorwaarden” te voldoen:
  • zou ze zichzelf wat zelfverzekerder willen voelen?
  • zou ze willen weten én voelen waar ze goed in is?
  • zou ze willen oefenen in een klein groepje met leeftijdsgenoten?
  • zit ze in groep 5 of 6?
  • gun jij je dochter een ontspannen schooltijd?

Vijf keer JA?! Dan is ze van harte welkom! Ze is natuurlijk altijd welkom, net als jij. Mocht je nog vragen hebben over de groepstraining bel of mail mij. Dan beantwoord ik je vragen zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor én met je dochter. Ik zie haar graag ♥