Individuele coaching

Soms is er meer nodig…meer tijd, meer specifieke aandacht, gerichte vragen, gericht onderzoek en meer 1 op 1 momenten. Geen meisje is hetzelfde, doet hetzelfde, voelt en ervaart hetzelfde. Gelukkig maar, anders wordt het een saaie boel 😉

Maar zorgen hebben en je zorgen maken is niet fijn. Wanneer de zorgen of spanningen te lang aanhouden kan je dochter er last van krijgen. Fysiek en/of psychisch. Het gaat allemaal minder makkelijk, minder ontspannen en vaak met meer emoties.

Tijdens de individuele coachingssessies nemen we de tijd om alles te onderzoeken wat er speelt. Krijgt je dochter weer grip op haar gedachten, gevoelens en emoties. Begrijpt ze beter waarom ze zich zo voelt of waarom ze zo reageert en zal ze beter in staat zijn zichzelf hierin te helpen. De coachingssessies kunnen online plaatsvinden of aan de keukentafel in de praktijk. Ik ga ook graag naar buiten gedurende de sessie. Dus buiten is ook altijd mogelijk.

Het coachingstraject is specifiek afgestemd op de zorgen die er zijn rondom jullie dochter. Na een kennismaking (kort, telefonisch) wordt er een intakegesprek gepland. Daarna ontvangen jullie van mij een offerte voor het traject, speciaal op maat voor jullie dochter. Ik houd rekening met de probleemstelling, de tijd die er nodig is om hiermee aan de slag te gaan en tijd om het af te sluiten en te vieren.

De kosten voor een traject zijn vanaf € 490,- euro inclusief btw. Dat is inclusief intakegesprek, 5 sessies á 60 minuten, voorbereiding, materialen, tussentijds mailcontact en overdracht. Een kind heeft gemiddeld 5 tot 8 sessies nodig om voldoende veerkracht te ervaren over het nieuw geleerde gedrag en/of nieuwe gedachten over bepaalde situaties te kunnen toepassen.

complimentenbloem kindercoach goedgemutst

Voor een uitgebreide beschrijving over mijn werkzaamheden, werkwijze en de dingen die ik zoal doe tijdens de sessies verwijs ik naar de pagina werkwijze en mijn diverse blogs.