Je begrijpt er niets van. Je probeert alles zo normaal mogelijk te houden. Je hebt zo’n leuke sociale en slimme dochter en toch zit ze niet lekker in haar vel. Gezien de omstandigheden misschien toch niet zo gek.  Ze gaat vaak met buikpijn naar school. Je maakt je zorgen. Je weet je geen raad meer. Al je goedbedoelde adviezen helpen niet (voldoende) en je blijft haar maar ‘ziek’ naar school sturen omdat je anders bang bent dat ze nog meer (aansluiting) mist…

Wél hulp…

Echte hulp zoeken vind je op dit moment niet nodig, maar je twijfelt wel. Ze heeft gewoon wat ontspanning nodig, wat plezier en het zou goed voor haar zijn om met iemand te praten zonder dat het meteen therapie ofzo is. Dan is deelname aan een workshop een fijne oplossing. Voor haar én voor jullie!

creatief bij club goedgemutst voor meiden

Tada… Club Goedgemutst!

Naast het coachen organiseer ik ook workshops voor grote en kleine meiden. Voor meiden vanaf 9 jaar organiseer ik Club Goedgemutst. Op een ontspannen manier ontdekken de meiden waar ze goed in zijn, kunnen ze ervaringen delen, kletsen en ondertussen maken ze iets wat natuurlijk mee naar huis mag.

Ik vond het fijn dat er maar 4 meiden waren. Een klein clubje kletst makkelijker. Jij luistert goed en je hebt fijne tips. Ik kom zeker nog een keer terug.

Wie, wat en waar?

Iedere workshop zal een andere (knutsel)activiteit hebben en de thema’s waarmee we werken hebben te maken met de ontwikkelingsfase waarin deze meiden zich bevinden. Onderwerpen die bij veel meiden spelen zijn: een wisselend zelfbeeld, minder zelfvertrouwen, kritisch zijn op eigen uiterlijk en kennis, angstig worden, zich alleen voelen, geen aansluiting in de groep, spanningshoofdpijn en buikpijn hebben, moeilijk eigen grenzen aangeven of brutaal gedrag. Bekijk hier het overzicht van de workshop voor de komende periode.

Het is geen therapie, maar wel een fijn samenzijn met leeftijdsgenoten die min of meer dezelfde struggels ervaren.  Meiden die niet lekker in hun vel zitten, onzeker zijn en hierdoor wellicht steeds kritischer worden op zichzelf. Maar ook meiden die gezelligheid willen met andere leeftijdsgenootjes buiten hun klasgenoten of vriendinnen, omdat dat juist soms prettiger is als je je onzeker voelt over je eigen kennis en kunde. Zij kennen je immers niet ;).  En dat onder professionele begeleiding van een kindercoach.  Ik kijk en luister mee. We houden het luchtig, speels maar wel met AANDACHT.

  • Live aan de keukentafel in de praktijk is er nu plek voor maximaal 4 meiden. Kosten zijn 17,50,- per persoon (inclusief drinken, wat lekkers en materiaal). De workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Uiteraard volgens de richtlijnen van RIVM met inachtneming van de hygiëne maatregelen en 1,5 meter afstand. Bij twijfel neem contact op.

Gun jij je dochter een gezellig ontspannen moment met leeftijdsgenoten? Wil jij dat ze op een luchtige en speels manier handreikingen krijgt hoe ze met haar zorgen om kan gaan? Meld haar dan aan voor een workshop bij Club Goedgemutst!