Je probeert alles zo normaal mogelijk te houden. Je hebt een leuke sociale en slimme dochter en toch zit ze niet lekker in haar vel. Gezien de omstandigheden misschien toch niet zo gek. Je maakt je zorgen. Straks moet ze weer naar school. In een hele andere setting. Hoe gaat ze dit vinden? Ze stelt er nu al vragen over, waar jij ook geen antwoord op weet…  Of ze is er juist stil onder, trekt ze zich terug. Je merkt dat ze angstig is, de nieuwe wereld spannend vindt. Waar ze normaal redelijk ontspannen naar buiten of school ging, lijkt ze er nu wel helemaal geen zin in te hebben…

Wél hulp…

Echte hulp zoeken vind je op dit moment lastig en te vroeg, maar je twijfelt wel. Ze moet er gewoon aan wennen, net als iedereen. Natuurlijk vindt ze het spannend, dat snap jij ook. Ze heeft gewoon wat tips en ideeën nodig, wat plezier en een andere kijk op de nieuwe situatie. Misschien is het goed voor haar om met iemand te praten zonder dat het meteen therapie ofzo is. Dan is deelname aan een workshop bij Club Goedgemutst een fijne oplossing. Voor haar en voor jullie!

club goedgemutst voor meiden om zelfvertrouwen zelfinzicht veerkracht en zelfbeeld te vergoten.

Tada…. het clubhuis is geopend!

Naast het coach organiseer ik ook workshops voor grote en kleine meiden. Voor meiden vanaf 8 jaar organiseer ik Club Goedgemutst. Op een ontspannen manier ontdekken de meiden waar ze goed in zijn, kunnen ze ervaringen delen, kletsen en ondertussen maken ze iets wat ondersteunend is bij de zorgen die ze ervaren. Online vanuit haar eigen veilige THUIS. Met papa en/of mama in de buurt of lekker afgezonderd in een hoekje van de kamer.

Onze dochter heeft laatst een super leuk spel gespeeld met Cathalijne. Volledig online. Onze dochter had er veel plezier in en hield er een prachtige tekening vol mooie dingen aan over. Handig en veilig thuis. Top geregeld!

Moeder M.

Wie, wat en waar?

Iedere workshop zal een andere (knutsel)activiteit hebben en de thema’s waarmee we werken hebben te maken met de ontwikkelingsfase waarin deze meiden zich bevinden. Onderwerpen die bij veel meiden spelen zijn: een wisselend zelfbeeld, minder zelfvertrouwen, kritisch zijn op eigen uiterlijk en kennis, angstig worden, zich alleen voelen, geen aansluiting in de groep, spanningshoofdpijn en buikpijn hebben, moeilijk eigen grenzen aangeven of brutaal gedrag. In deze nieuwe wereld komen angstige gedachten en gevoelens veel aanbod. Het is een onbekende situatie waar we weinig grip op lijken te hebben. Er zal hier tijdens de workshops ook zeker aandacht aan gegeven worden.

Het is geen therapie, maar wel een fijn samenzijn met leeftijdsgenoten die min of meer dezelfde struggels ervaren.  Meiden die niet lekker in hun vel zitten, onzeker zijn en hierdoor wellicht steeds kritischer worden op zichzelf. Maar ook meiden die gezelligheid willen met andere leeftijdsgenootjes buiten hun klasgenoten of vriendinnen, omdat dat juist soms prettiger is als je je onzeker voelt over je eigen kennis en kunde. Zij kennen je immers niet ;).  En dat onder professionele begeleiding van een kindercoach.  Ik kijk en luister mee. We houden het luchtig, speels maar wel met AANDACHT.

Er is plek voor maximaal 4 meiden. Kosten zijn 15,- per persoon (daar waar het kan, lever ik de materialen met wat extra’s aan huis af). De workshop online duurt ongeveer 1 uur.

Gun jij je dochter een gezellig ontspannen moment met leeftijdsgenoten? Wil jij dat ze op een luchtige en speels manier handreikingen krijgt hoe ze met haar zorgen om kan gaan? Meld haar dan aan voor een workshop bij Club Goedgemutst!